You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
02-423-9291
0

Стоки: 0 (лв.0,00) Плащане

  • Кошницата ви е празна!

Мляно кафе Ямайка Блу Маунтин, 250 гр, 100% Арабика

лв.17,70 Дан. основа: лв.17,70
Цена в наградни точки18
  • Производители Goppion Caffè
  • Модел JBM250G
  • Наличност В наличност

Насладете се на магическите вкусове на Южна Америка и сините планини на Ямайка с Jamaica Blue Mountain кафе

Blue Mountain (Блу Маунтин) е името на регион в Ямайка, в който залезът има най-красивите светлосини нюанси. Именно това е мястото, където се култивира най-доброто кафе Арабика в целия свят. Разказва се, че когато Кристофор Колумб зърнал за първи път Сините Планини на острова Ямайка, възкликнал че това е най-красивият остров видян от човешките очи, където планините и земята сякаш достигат небесата.

Цветът на тези кафени зърна може да варира от зелено до синкаво. Тази смес, направена от 100% селектирани кафета Арабика, се характеризира с вкус на ванилия, какао и бадеми, както и с приятен тютюнев аромат. Сладката ароматна киселинност придава на смесите JBM интензивен аромат с изтънчена деликатност и гладък вкус.

Едно незабравимо удоволствие, посветено на ценителите на висококачественото еспресо. Бленда е предназначен за ценителите на хубавото кафе. Ямайка Блу Маунтин (Jamaica Blue Mountain Coffee - Ja.BL.Mo) е рядък вид кафе, отглеждано в така наречените Сини Планини, в източната част на острова, близо до столицата Кингстън. Известно е с превъзходния си, мек и ненатрапчив вкус.

Вкусови характеристики

Каймак
Плътност
Аромат
Мекота


Overall Rating 0
Напишете отзив
Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.